Politika Korišćenja Kolačića za IPTV Balkan EX YU Media

1. Uvod

Dobrodošli na IPTV Balkan EX YU Media. Kao što većina profesionalnih veb sajtova, i naš sajt koristi kolačiće („cookies“) kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ova Politika Korišćenja Kolačića objašnjava šta su kolačići, kako ih koristimo na IPTV Balkan, kako treće strane s kojima možemo sarađivati mogu koristiti kolačiće na sajtu, vaše izbore u vezi sa kolačićima i dodatne informacije o kolačićima.

2. Šta su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se čuvaju na vašem uređaju (kompjuter, mobilni telefon, tablet i slično) kada posetite određeni veb sajt. Oni pomažu da se vaše preferencije zapamte i omogućavaju bolje iskustvo pri pregledu veb sajta.

3. Kako koristimo kolačiće?

Na IPTV Balkan koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našem sajtu. To uključuje omogućavanje funkcija kao što su prijava na vaš korisnički nalog, pamćenje vaših preferencija i podešavanja, analizu korišćenja sajta radi unapređenja naših usluga i prikazivanje relevantnih reklama.

4. Treće strane i kolačići

Pored naših vlastitih kolačića, možemo koristiti i kolačiće trećih strana da bismo prikupili statistike u agregatnom obliku u analitičke svrhe i kako bismo vam prikazali relevantan marketinški sadržaj.

5. Vaš izbor u vezi sa kolačićima

Ako želite da izbegnete korišćenje kolačića na IPTV Balkan, potrebno je da podesite postavke vašeg pretraživača da odbije kolačiće. Imajte na umu da ukoliko izaberete da blokirate kolačiće, neki delovi našeg sajta možda neće funkcionisati kako je predviđeno.

6. Dodatne informacije

Za bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa našom Politikom Korišćenja Kolačića, slobodno nas kontaktirajte putem naše stranice za kontakt.